Tervetuloa Ukko-Kolin Rantamökkien www-sivuille!


Mökkejä vapaana
Mökkejä vapaana tarjoushintaan. Tervetuloa!


Mitä voit tehdä arjen piristämiseksi?

Tunnetko itsesi väsyneeksi ja ajatuksesi kiertävät samaa kehää? Ehkäpä tarvitset vaihtelua elämääsi. Totuushan on, että jokainen kaipaa ajoittain irtiottoa arjesta. Meillä Pohjois-Karjalassa on varmasti jotakin juuri sinulle. Vanhat perinteet ja nykyaika ovat läsnä rinnakkain. Tule ja koe aitojen elämyksien viehätys!

Vaihda maisemaa ja vastaa luonnon kutsuun...

Tee matka Karjalan laulumaille - Kolin kauniiseen kansallismaisemaan! Erinomaisen tilaisuuden rentoutumiseen saat Kolilla, aivan Hotelli Kolin ja laskettelurinteiden läheisyydessä.

Asiakkaidemme käytettävissä on kahdeksan tasokasta ja tilavaa 2 - 10 hengen omarantaista mökkiä, joissa viihtyy koko perhe. Mökit ovat aivan järven rannassa. Useimmissa mökeissämme on MALO-luokitus, joka takaa hyvän varustetason. Kaikilla mökeillä on oma sauna, vene ja ulkogrilli.

Mökkielämä Pielisen, suuren vesistön, rannalla tarjoaa hienot puitteet lomanviettoon. Lomaa ei tarvitse viettää sisätiloissa (betonihuoneissa) kyhjöttämällä, sillä viettämällä lomasi rantamökissämme, voit harrastaa mitä monimuotoisimpia lajeja tai vain nauttia rauhoittavasta takkatulesta hirsimökissä... Harrastusmahdollisuudet tässä ympäristössä ovat mitä ihanteellisimmat.

Voit viettää lomaasi myös vauhdikkaammin. Paikka on ihanteellinen erilaisille harrastuksille. Ukko-Kolin rinteille ja valaistulle ladulle on pääset muutamassa minuutissa (matka n. 4 - 5 km).

Mökeiltä pääsee suoraan Kolin kansallispuistoon ja monipuolisiin polkuverkostoihin. Ja tietysti kaiken kruunaa ympäristö; Pohjois-Karjalan upeat maisemat ovat elämys jo sinällään.

     ^ Ylös